NAJAVA: „Konvencija UN-a o pravu mora i aktualna pitanja razgraničenja morskih pojaseva u istočnom Mediteranu“ , MVEP, 22. listopada 2020. godine – ODGOĐENO!!!

Udruga hrvatskih diplomata (UHD) poziva sve poštovane kolegice i kolege na predavanje „Konvencija UN-a o pravu mora i aktualna pitanja razgraničenja morskih pojaseva u istočnom Mediteranu“, u četvrtak, 22. listopada 2020. godine od 14:00 – 15:00 sati u velikoj multimedijskoj dvorani MVEP-a.

Predavač će biti hrvatski stručnjak za međunarodno pravo te član stručne skupine Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske za pripremu stajališta Republike Hrvatske u arbitražnom postupku s Republikom Slovenijom o državnoj granici na kopnu i na moru doc. dr. sc. Trpimir M. Šošić, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanje će otvoriti gđa Natali Lulić, predsjednica UHD-a a događaj će moderirati gdin. Saša Čvrljak, član Izvršnog odbora UHD-a.

Događaj će se odvijati pod pravilom Chatham House, a nakon predavanja će uslijediti pitanja i odgovori. Zbog epidemioloških uvjeta smo prisiljeni ograničiti broj sudionika na dvadeset uz obvezno nošenje zaštitnih maski.

Molimo Vas potvrdite svoje sudjelovanje do 20. listopada 2020. na e-mail: sasa.cvrljak@mvep.hr

Zahvaljujemo na Vašoj pažnji i radujemo se Vašem dolasku.

PLAKAT