POZIV na redovnu izbornu sjednicu Skupštine, 30. ožujka 2018.

ožu 19, 2018   //   by robertbogesic   //   Uncategorized  //  Komentari isključeni za POZIV na redovnu izbornu sjednicu Skupštine, 30. ožujka 2018.

Poštovani i dragi članovi Udruge hrvatskih diplomata,

nastavno na rezultate izvanredne izborne sjednice Skupštine Udruge hrvatskih diplomata 19. listopada 2017. godine, na kojoj su zbog odlaska pojedinih članova Izvršnog odbora Udruge izabrane dvije nove članice Izvršnog odbora te je razriješen dužnosti dotadašnji predsjednik UHD-a i izabran novi predsjednik Udruge hrvatskih diplomata s trajanjem mandata do 30. ožujka 2018. (dakle, novoizabrani članovi tijela Udruge na tadašnjoj izvanrednoj sjednici Skupštine imenovani su do 30.3.2018, do datuma do kojeg bi u protivnom trajao mandat prethodnom članstvu tijela UHD-a da nije bilo uvjeta za navedeni izvanredni izbor), sukladno zakonskim odredbama (Zakon o udrugama – Narodne novine broj 74/14 i 70/14) i odredbama Statuta Udruge hrvatskih diplomata,

s a z i v a m

redovnu izbornu sjednicu Skupštine Udruge hrvatskih diplomata 30. ožujka 2018. u 10 sati u Maloj multimedijalnoj dvorani Ministarstva vanjskih i europskih poslova (Trg Nikole Šubića Zrinskog 7-8, Zagreb), a u svrhu izbora članova Izvršnog odbora Udruge hrvatskih diplomata te predsjednika i potpredsjednice Udruge, na redoviti mandat od dvije godine. Kandidati za navedena mjesta su sadašnji predsjednik, potpredsjednica i članovi Izvršnog odbora, koji će iz svog sastava izabrati tajnika i blagajnika Udruge.

Opširnije

Comments are closed.